Dag inn å dag ut

I det siste har jeg egentlig ikke gjort spesielt mye, vært med familie, venner og kjæresten så er ikke stort å fortelle om!  Men i morgen skal Celine komme til meg etter skolen, så skal vi dra på kfk i syv tiden eller noe sånn og etter kfk drar vi til hun, så skal jeg være der heeeele helgen! Gleder meg kjempe mye, late night's, sleep all day long, and have so much fun! Så får vi se om det blir noe blogging i helgen, mabye baby!

- Hva skal dere i helgen?


Én kommentar

Heisann

Lenge siden sist? Sånn kommer nok innleggene mine til å starte hver gang jeg blogger, såå get used to it. 

På fredag var jeg på Alveland på Dverberg og koste jeg meg med mamma og hennes venninne og resten av kvelden spiste vi mat og koste oss sammen. Og i går kveld kom Celine på besøk til meg så spiste vi natchos og snakket om alt mellom a-å! Iallefall har jeg hatt en kjempe bra helg og høstferie! 

Og på tirsdag denne uken hadde vi (10'ende) høstball for 5-7 i 2 timer så hadde vi 8-10 i 3 timer. Jeg hadde en helt fantastisk kveld, var kjempe gøy! Masse mennesker og sånn, kjempe koselig! 

- Har dere hatt høstball?


Én kommentarHei! Jeg heter Madelene Simone , er 14 år. Har hatt denne bloggen i en stund nå, og liker best å blogge om hverdagen min, innkjøpene, tankene mine, antrekk, videoer og sånne hverdagslige ting! Håper du liker bloggen min, klem ♥hits