Lager headere GRATIS

Oppenfor  er en header jeg lager til en jente som heter tovesusann.. Også ble jeg fornøyd selv, også ble hun også fornøyd, så ja.. Jeg tenkte at jeg kan jo lage mere headere til dere fordi jeg ikke har noe bedre å gjøre uansett sååå.. Så alt du trenger å gjøre er å gjør det som står under!

1: Først så finner du 1-3 bilder du vil ha i headeren din. (bildene MÅ ha samme bakgrunn!)

2: Så sender du meg en mail på Madelene_simone@live.no

3: Beskriv hvordan du vil ha headeren. Du må også si hvor stor den skal være i bredde og lengde. 

4: Send meg mailen, men beskrivelse og bilder. 

Så kanskje etter en liten stund så sender jeg deg tilbake headeren jeg har laget! 

 

- Bare send mail, gleder meg til å se hva dere vil ha og hvor mange! 


2 kommentarer

Tredje skole mandag

begynner allerede å bli lei av skole.... og det er mange mandager igjen! Hvordan skal jeg komme levende ut av 10'ende klasse? JEG MÅ HOLDE MEG POSITIV!

Men i år skal jeg faktisk prøve å gjøre mitt beste på alle prøvene, fremføringene og tentamene + eksamene da! Det er mitt store mål for i år, siden i 8'ende og 9'ende var snittene min veldig dårlig så iår syns jeg det er påtide å få bedre snitt! Også siden det er siste åre mitt på grunnskolen burde jeg gjøre mitt beste å gå ut med et ordnelig snitt istede for ett dårlig snitt, som var likens som i 8'ende og 9'ende så da er det bare å krysse fingrene! 

- Er dere lei av skole?

 


Ingen kommentarerHei! Jeg heter Madelene Simone , er 14 år. Har hatt denne bloggen i en stund nå, og liker best å blogge om hverdagen min, innkjøpene, tankene mine, antrekk, videoer og sånne hverdagslige ting! Håper du liker bloggen min, klem ♥hits