Ingenting som skjerHei! Idag har jeg vært på Borg i Lofoten og spilt fotballkamp, utrulig gøy! Men nå er jeg helt utslitt, så skal bare gå å ta å sette opp håre, pusse tennene så gå å legge meg! 

Jeg har ikke blogget på noen dager/uker som kanskje der vet, men det er fordi jeg har ikke hadd noe å blogge om! - 0 MOTIVASJON TIL Å BLOGGE! 

- hva har dere gjort i det siste?


Ingen kommentarer

Blogger jeg leser

Beklager så mye at jeg ikke har blogget de siste dagene, men det har blidd for mye! Har hatt trening, skole å vært med venner, så har ikke hadd tid til dere. Skal prøve å skjerpe meg! 

Hadde tenkt å vise dere hvordan blogger jeg leser! Før så leste jeg veldig mange, men det har bare blidd mindre å mindre så nå leser jeg bare 5 stykker!

- Therese Nielsen - Erica Mohn Kvam - Caroline Collett - Cassandra Lea - Aurora Mohn - Anna Rasmussen - 


2 kommentarer

Min ukeplan

Igår så laget jeg min egen ukeplan, ble veldig fornøyd! ååh, gud dere aner ikke hvor mye arbeid det var, fant aldri riktigfarge, størrelse ++ Men ja, ble fornøyd til slutt! 

- Hva syns dere?


Ingen kommentarer

Skole imorgen

Nå har jeg akuratt sotte meg ned i sengen, er helt utslitt! Og med tanke på at det er skole imorgen så må jeg få den sjønnhetsøvnen jeg trenger, hehe! I det siste har jeg ikke gjort stort, har vært ute med venner og vært på hytten og sånn. Er ikke så mye å blogge om da..

Såå det er vell mange av dere som skal på skolen imorgen, å dere gleder dere mest sannsyneligvis ikke. MEN DET GJØR JEG! Er ikke helt sikker på hvorfor, men trur det er fordi jeg begynner i 10ende og for å møte alle de jeg har savnet så mye i ferien! - LYKKEDAG IMORGEN - Gleder dere dokker?


Ingen kommentarer

Lite tid

Har ikke hatt tid å blogge i dag siden mamma droidag tilig, så kom Lisa på besøk også kom Celine.. Så vi har sett film og spist taco, så har ikke blidd så mye tid til blogging..

I dag tok jeg å Lisa noen bilder som jeg kommer til å legge ut her etter hvert! 

- Hva har dere gjort idag?

 

PS BLOGGDESIGNET BLIR ORDNET SNART!!


Ingen kommentarer

Video - Innkjøp fra Sortland

HOLD PÅ TANNHJULET Å TA PÅ 720 FOR BEDRE KVALITET


Én kommentar

Oslo nå

ah, det var ca. 10 minutter igjen å laste til videoen var på youtube så klarte jeg å lukke pcen! Så nå går den ca. 1 time til den er lastet opp å jeg drar om 3 kvarter, så det spørs om dere får videoen. Hvis den ikke kommer inn nå må jeg prøve å gjøre det når jeg kommer til trøndelag. 

Om 3 kvarter stikker jeg til Andenes og tar fly derifra til Oslo for å hente en lastebil, å vi kjører liksom fra Oslo og hjem å da drar vi innom Verdaln en tur og blir der i 2-3 dager. Trur dette kommer til å bli en bra tur

Å DERE! LEGG MEG TIL SOM VENN DA!- Hvor har dere vært i ferien?


3 kommentarer

Velkommen til min blogg!

For ca. en halv time siden så slettet jeg min gamle blogg "theph0to.blogg.no" fordi jeg hatet navnet! Så nå har jeg fått et navn jeg trives med, endelig!

Nå driver jeg på å fikser videoen med innkjøpene fra Oslo, så nå har dere noe å glede dere til!

Ingen kommentarerHei! Jeg heter Madelene Simone , er 14 år. Har hatt denne bloggen i en stund nå, og liker best å blogge om hverdagen min, innkjøpene, tankene mine, antrekk, videoer og sånne hverdagslige ting! Håper du liker bloggen min, klem ♥hits