Dag inn å dag ut

I det siste har jeg egentlig ikke gjort spesielt mye, vært med familie, venner og kjæresten så er ikke stort å fortelle om!  Men i morgen skal Celine komme til meg etter skolen, så skal vi dra på kfk i syv tiden eller noe sånn og etter kfk drar vi til hun, så skal jeg være der heeeele helgen! Gleder meg kjempe mye, late night's, sleep all day long, and have so much fun! Så får vi se om det blir noe blogging i helgen, mabye baby!

- Hva skal dere i helgen?


Én kommentar

Heisann

Lenge siden sist? Sånn kommer nok innleggene mine til å starte hver gang jeg blogger, såå get used to it. 

På fredag var jeg på Alveland på Dverberg og koste jeg meg med mamma og hennes venninne og resten av kvelden spiste vi mat og koste oss sammen. Og i går kveld kom Celine på besøk til meg så spiste vi natchos og snakket om alt mellom a-å! Iallefall har jeg hatt en kjempe bra helg og høstferie! 

Og på tirsdag denne uken hadde vi (10'ende) høstball for 5-7 i 2 timer så hadde vi 8-10 i 3 timer. Jeg hadde en helt fantastisk kveld, var kjempe gøy! Masse mennesker og sånn, kjempe koselig! 

- Har dere hatt høstball?


Én kommentar

Tredje skole mandag

begynner allerede å bli lei av skole.... og det er mange mandager igjen! Hvordan skal jeg komme levende ut av 10'ende klasse? JEG MÅ HOLDE MEG POSITIV!

Men i år skal jeg faktisk prøve å gjøre mitt beste på alle prøvene, fremføringene og tentamene + eksamene da! Det er mitt store mål for i år, siden i 8'ende og 9'ende var snittene min veldig dårlig så iår syns jeg det er påtide å få bedre snitt! Også siden det er siste åre mitt på grunnskolen burde jeg gjøre mitt beste å gå ut med et ordnelig snitt istede for ett dårlig snitt, som var likens som i 8'ende og 9'ende så da er det bare å krysse fingrene! 

- Er dere lei av skole?

 


Ingen kommentarer

Ingenting som skjerHei! Idag har jeg vært på Borg i Lofoten og spilt fotballkamp, utrulig gøy! Men nå er jeg helt utslitt, så skal bare gå å ta å sette opp håre, pusse tennene så gå å legge meg! 

Jeg har ikke blogget på noen dager/uker som kanskje der vet, men det er fordi jeg har ikke hadd noe å blogge om! - 0 MOTIVASJON TIL Å BLOGGE! 

- hva har dere gjort i det siste?


Ingen kommentarer

Min ukeplan

Igår så laget jeg min egen ukeplan, ble veldig fornøyd! ååh, gud dere aner ikke hvor mye arbeid det var, fant aldri riktigfarge, størrelse ++ Men ja, ble fornøyd til slutt! 

- Hva syns dere?


Ingen kommentarer

Skole imorgen

Nå har jeg akuratt sotte meg ned i sengen, er helt utslitt! Og med tanke på at det er skole imorgen så må jeg få den sjønnhetsøvnen jeg trenger, hehe! I det siste har jeg ikke gjort stort, har vært ute med venner og vært på hytten og sånn. Er ikke så mye å blogge om da..

Såå det er vell mange av dere som skal på skolen imorgen, å dere gleder dere mest sannsyneligvis ikke. MEN DET GJØR JEG! Er ikke helt sikker på hvorfor, men trur det er fordi jeg begynner i 10ende og for å møte alle de jeg har savnet så mye i ferien! - LYKKEDAG IMORGEN - Gleder dere dokker?


Ingen kommentarer

Lite tid

Har ikke hatt tid å blogge i dag siden mamma droidag tilig, så kom Lisa på besøk også kom Celine.. Så vi har sett film og spist taco, så har ikke blidd så mye tid til blogging..

I dag tok jeg å Lisa noen bilder som jeg kommer til å legge ut her etter hvert! 

- Hva har dere gjort idag?

 

PS BLOGGDESIGNET BLIR ORDNET SNART!!


Ingen kommentarer

Oslo nå

ah, det var ca. 10 minutter igjen å laste til videoen var på youtube så klarte jeg å lukke pcen! Så nå går den ca. 1 time til den er lastet opp å jeg drar om 3 kvarter, så det spørs om dere får videoen. Hvis den ikke kommer inn nå må jeg prøve å gjøre det når jeg kommer til trøndelag. 

Om 3 kvarter stikker jeg til Andenes og tar fly derifra til Oslo for å hente en lastebil, å vi kjører liksom fra Oslo og hjem å da drar vi innom Verdaln en tur og blir der i 2-3 dager. Trur dette kommer til å bli en bra tur

Å DERE! LEGG MEG TIL SOM VENN DA!- Hvor har dere vært i ferien?


3 kommentarer

Velkommen til min blogg!

For ca. en halv time siden så slettet jeg min gamle blogg "theph0to.blogg.no" fordi jeg hatet navnet! Så nå har jeg fått et navn jeg trives med, endelig!

Nå driver jeg på å fikser videoen med innkjøpene fra Oslo, så nå har dere noe å glede dere til!

Ingen kommentarerHei! Jeg heter Madelene Simone , er 14 år. Har hatt denne bloggen i en stund nå, og liker best å blogge om hverdagen min, innkjøpene, tankene mine, antrekk, videoer og sånne hverdagslige ting! Håper du liker bloggen min, klem ♥hits